We develop tomorrow’s digital trends

Just Internet is de drijvende holding achter 5 online bedrijven. Een sterk en vooruitstrevend samenspel tussen marketing, commercie en techniek is onze kracht.

Wij zijn dagelijks bezig unieke online ideeën en concepten uit te werken tot sterke, schaalbare producten en diensten die indruk maken. Hierbij hebben wij een sterke focus op het creëren van toegevoegde waarde en streven altijd naar een snelle ‘Return On Internet’.

Bij Just Internet vind je de beste digitale schakels voor een sterke onlineketen:

  • Cloud- en hostingdiensten
  • Online software- en app development
  • Datadriven online marketingstrategieën en marketing automation campagnes
  • Digital Asset Management software
  • E-messaging via Fax en SMS
  • Omnichannel webcare software & KPI insights

Iedere markt betreden we met een eigenwijze visie en samen met onze klanten streven we altijd naar succes en naar groei. We doen waar we goed in zijn en we zijn goed in wat we doen. En daar zijn we trots op.

Just five brands

Op z’n internetst

Netexpo is hét fullservice internetbureau van Haarlem en omgeving. Met ruim 30 gedreven online specialisten werken we dagelijks aan uitdagende projecten van toonaangevende klanten. We ontwikkelen online marketingstrategieën, websites en apps. Dit doen we op z’n internetst: altijd een stap verder dan de markt en klanttevredenheid in de overtreffende trap.

Meer over Netexpo arrow

Digital Asset Management

Cocoon is Digital Asset Management (DAM) software dat het managen en delen van media assets zoals beelden, logo’s, video’s en andere marketingmaterialen mogelijk maakt. De software én de opgeslagen bestanden in de cloud, zijn overal en altijd toegankelijk via je webbrowser. Grote mediabestanden worden veilig en gestructureerd opgeslagen en de onbeperkte opslagruimte maakt dat je altijd alles kunt delen met wie jij wilt.

Meer over Cocoon arrow

The Messaging Agency

Alle Social Messaging kanalen ondersteunt met één oplossing; SaySimple. Klanten zoeken contact op hun eigen manier, via het kanaal dat hen op dat moment het beste uitkomt. Logisch, maar niet altijd even praktisch. SaySimple biedt dé omnichannel oplossing om elke klantverwachting te overtreffen. Gebruik het SaySimple Dashboard of de API’s om eenvoudig via populaire kanalen als WhatsApp, Messenger, Twitter, of Livechat te communiceren.

Meer over SaySimple arrow

Digitale communicatie

Informaxion helpt organisaties al sinds 1999 om slimmer te werken door online Fax, SMS, WhatsApp diensten in te zetten. De e-messaging oplossingen zijn generiek beschikbaar of eenvoudig te koppelen aan bestaande CRM- of ERP-software via API’s. De communicatieplatformen worden veelal inhouse ontwikkeld, waardoor je kunt vertrouwen op het beste advies en begeleiding.

Meer over Informaxion arrow

Cloud & Hosting services

Wie online beweegt, heeft ruimte nodig. Netaffairs levert al sinds 1999 hosting, cloud en internetdiensten met als specialisatie managed applicatie hosting, Amazon Web Services (AWS) beheer en ownCloud. Wij begrijpen als geen ander dat persoonlijk advies, 24/7 monitoring en support de belangrijkste speerpunten zijn in onze dienstverlening.

Meer over Netaffairs arrow
Over ons